Recepten
Recepten Kalkoen-pestosalade
Recepten Kalkoen-pestosalade
Ingrediënten
- 750 gr kalkoenlapjes
- 2 handjes basilicumblaadjes
- 2 teentjes look
- 150 gr geraspte parmezaanse kaas
- 150 gr geroosterde pijnboompitten
- 75 ml olijfolie
- 10 el Manna mayonaise
- Peper – zout
Overige ingrediënten:
- Bagels
- Enkele rucolablaadjes
- Enkele stukjes zongedroogde tomaat
Bereiding
- Bak de kalkoenlapjes in een scheutje olijfolie.
- Snijd ze vervolgens in blokjes en laat afkoelen.
- Doe de basilicumblaadjes, look, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een scheutje olijfolie in de blender.
- Mix tot een gladde pesto. Tip: Je kan ook kant-en-klare pesto gebruiken.
- Meng de pesto met de mayonaise.
- Breng nog extra op smaak met peper en zout.
- Snijd de bagels open.
- Beleg ze met rucolablaadjes en de kalkoen-pestosalade.
- Werk af met stukjes zongedroogde tomaat.