Recepten

Recepten Kalkoen-pestosalade
Recepten Kalkoen-pestosalade

Ingrediënten

  • 750 gr kalkoenlapjes
  • 2 handjes basilicumblaadjes
  • 2 teentjes look
  • 150 gr geraspte parmezaanse kaas
  • 150 gr geroosterde pijnboompitten
  • 75 ml olijfolie
  • 10 el Manna mayonaise
  • Peper – zout

Overige ingrediënten:

  • Bagels
  • Enkele rucolablaadjes
  • Enkele stukjes zongedroogde tomaat

 

Bereiding

  • Bak de kalkoenlapjes in een scheutje olijfolie.
  • Snijd ze vervolgens in blokjes en laat afkoelen.
  • Doe de basilicumblaadjes, look, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een scheutje olijfolie in de blender.
  • Mix tot een gladde pesto. Tip: Je kan ook kant-en-klare pesto gebruiken.
  • Meng de pesto met de mayonaise.
  • Breng nog extra op smaak met peper en zout.
  • Snijd de bagels open.
  • Beleg ze met rucolablaadjes en de kalkoen-pestosalade.
  • Werk af met stukjes zongedroogde tomaat.