Manna in het verleden
Manna in het verleden
1935
Waar het allemaal begon
Henri Van den Broeck, de stichter van Producten Manna, kreeg in 1935 het lumineuze idee om in zuur ingelegde haring te verkopen. Hij maakte deze met de hand schoon en verkocht van deur tot deur. Dit allemaal met paard en kar!
1950
Uitbreiding assortiment
Na de Tweede Wereldoorlog openden meer en meer frituren hun deuren. Dit zagen we als dé perfecte kans om onze Manna mayonaise op de markt te brengen. De voorloper van een uitgebreid gamma van meer dan 100 #zotlekkere sauzen
Jaren ‘80
Lancering Manna Bolognaise
In de jaren ‘80 ontwikkelde Johny Van den Broeck, de kleinzoon van oprichter Henri, de iconische Manna Bolognaise. Al generaties lang wordt er genoten van deze saus op maat van de Belgische smaakpapillen.
1999
Grote verhuis
Omdat de site in Schoten te klein werd, verhuisden we in 1999 onze administratieve kantoren naar het nieuwe gebouw in Wijnegem.
2004
Overname
In 2004 nam Sylvie Van den Broeck, de achterkleindochter van Henri Van den Broeck, het roer over. Manna is dus nog steeds 100% een familiebedrijf.
2006
Meer ruimte
In 2006 werd er in Wijnegem een groot magazijn aangebouwd. Vanuit hier verspreiden we onze #zotlekkere saus over de hele wereld!
2018
Nog meer ruimte
Door de enorme groei, was er opnieuw nood aan extra ruimte.
Daarom werd er in 2018 een groot magazijn aangekocht, vlak naast de huidige fabriek aan het Albertkanaal. De toekomst van Manna in Schoten en Wijnegem is dus verzekerd!