Nieuws

Over ons Nieuws Manna brengt ‘hemelse’ smaken tot in Afrika
Over ons Nieuws Manna brengt ‘hemelse’ smaken tot in Afrika
Nieuws

Manna brengt ‘hemelse’ smaken tot in Afrika

11/03/2016

De ‘hemelse sauzen’ van Manna, zoals de slogan luidt, veroveren steeds meer landen en continenten. Om aan de vraag tegemoet te komen, investeerde het familiebedrijf 1,5 miljoen euro in een nieuwe productielijn voor zijn fabriek langs het Albertkanaal.

De Schotense burgemeester Maarten De Veuster (N-VA), schepen Leen Wouters (N-VA) van Wijnegem, waar zich de administratieve zetel van het bedrijf bevindt, en CEO Sylvie Van den Broeck wekten gisteren met een druk op de knop het nieuwe hart van de productiehal samen tot leven.

“Deze nieuwe productielijn, die bestaat uit grondstoftanks, mengtanks, warmtewisselaar, emulgeertank, mixer, buffertank en een hypermodern reinigingssysteem, kan tot 3 ton saus per uur maken. Voorlopig worden hier alleen look- friet-, samoerai- en barbecuesaus gemaakt. Eens ze op toerental is, zal hier ook mayonaise, die het grootste aandeel in de totale Manna-productie vertegenwoordigt, uit de kraan lopen.”