Recepten
Recepten Gnocchi met bolognaisesaus en spinazie
Recepten Gnocchi met bolognaisesaus en spinazie
Ingrediënten
- 500 gr gnocchi
- 350 gr Manna bolognaisesaus
- 250 gr jonge spinazieblaadjes
- 2 bollen mozzarella
- Enkele blaadjes verse basilicum
- Olijfolie
- Zout
Bereiding
- Kook de gnocchi gaar in gezouten water.
- Giet ze af en laat ze uitlekken.
- Verwarm een scheutje olijfolie in een grote pan op het vuur.
- Voeg de spinazieblaadjes toe en laat ze slinken.
- Doe daarna de bolognaisesaus en de gnocchi erbij.
- Roer alles goed onder mekaar en schep alles in een ovenschaal.
- Snijd de bollen mozzarella in stukken en verdeel over de gnocchi.
- Zet de ovenschaal enkele minuten in de oven onder de grill tot de kaas mooi goudbruin gesmolten is.
- Werk nog af met fijngehakte basilicum alvorens te serveren.