Recepten

Recepten Gnocchi met bolognaisesaus en spinazie
Recepten Gnocchi met bolognaisesaus en spinazie

Ingrediënten

  • 500 gr gnocchi
  • 350 gr Manna bolognaisesaus
  • 250 gr jonge spinazieblaadjes
  • 2 bollen mozzarella
  • Enkele blaadjes verse basilicum
  • Olijfolie
  • Zout

 

Bereiding

  • Kook de gnocchi gaar in gezouten water.
  • Giet ze af en laat ze uitlekken.
  • Verwarm een scheutje olijfolie in een grote pan op het vuur.
  • Voeg de spinazieblaadjes toe en laat ze slinken.
  • Doe daarna de bolognaisesaus en de gnocchi erbij.
  • Roer alles goed onder mekaar en schep alles in een ovenschaal.
  • Snijd de bollen mozzarella in stukken en verdeel over de gnocchi.
  • Zet de ovenschaal enkele minuten in de oven onder de grill tot de kaas mooi goudbruin gesmolten is.
  • Werk nog af met fijngehakte basilicum alvorens te serveren.