Recepten
Recepten Nachoschotel met bolognaisesaus
Recepten Nachoschotel met bolognaisesaus
Ingrediënten
- 1 zak nacho chips
- Manna Ch’easy
- 150 gr Manna bolognaise
- 1 blikje maïs
- 1 el chili con carne kruiden
- 1 tomaat
- 1 el guacamole
- 1 el zure room
- Enkele blaadjes koriander
Bereiding
- Verdeel de nacho chips over een vuurvaste schaal.
- Spuit er een laagje Ch’easy op en plaats gedurende 10 minuutjes in de oven op 180 graden zodat de kaas mooi kan smelten.
- Verwarm de bolognaisesaus in een pannetje op het vuur.
- Meng er de maïs en de chili con carne kruiden onder.
- Snijd de tomaat in blokjes.
- Haal de nacho’s uit de oven en lepel er de bolognaisesaus over.
- Bestrooi met de blokjes tomaat en schep er de guacamole en zure room bovenop.
- Werk af met blaadjes verse koriander.