Recepten

Recepten Open lasagne met Italiaanse ham en burrata
Recepten Open lasagne met Italiaanse ham en burrata

Ingrediënten

  • 6 grote lasagnevellen
  • 2 bollen burrata
  • 150 gr Italiaanse ham
  • 500 gr Manna bolognaise
  • 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • Enkele blaadjes basilicum
  • Peper – zout

 

Bereidingswijze

  • Verwarm de bolognaisesaus in een steelpannetje op het vuur.
  • Kook de lasagnevellen beetgaar in gezouten water. Giet ze af en snijd ze in twee.
  • Neem bordjes en leg er telkens een lasagnevel op.
  • Lepel er wat van de bolognaisesaus over en schik er een plakje Italiaanse ham bovenop.
  • Schep er wat burrata over.
  • Herhaal nog twee keer.
  • Kruid de torentjes met peper en zout.
  • Bestrooi ze met geraspte Parmezaanse kaas.
  • Werk nog af met extra blaadjes verse basilicum.