Recepten
Recepten Open lasagne met Italiaanse ham en burrata
Recepten Open lasagne met Italiaanse ham en burrata
Ingrediënten
- 6 grote lasagnevellen
- 2 bollen burrata
- 150 gr Italiaanse ham
- 500 gr Manna bolognaise
- 50 gr geraspte Parmezaanse kaas
- Enkele blaadjes basilicum
- Peper – zout
Bereidingswijze
- Verwarm de bolognaisesaus in een steelpannetje op het vuur.
- Kook de lasagnevellen beetgaar in gezouten water. Giet ze af en snijd ze in twee.
- Neem bordjes en leg er telkens een lasagnevel op.
- Lepel er wat van de bolognaisesaus over en schik er een plakje Italiaanse ham bovenop.
- Schep er wat burrata over.
- Herhaal nog twee keer.
- Kruid de torentjes met peper en zout.
- Bestrooi ze met geraspte Parmezaanse kaas.
- Werk nog af met extra blaadjes verse basilicum.