Recepten

Recepten Toscaanse tonijnsalade
Recepten Toscaanse tonijnsalade

Ingrediënten

  • 400 gr tonijn uit blik, uitgelekt
  • 4 rode uien, fijngehakt
  • 16 el Manna andalouse
  • 32 zongedroogde tomaatjes, fijngehakt
  • 32 zwarte olijven, fijngehakt
  • 8 blaadjes basilicum, fijngehakt
  • Peper – zout

Overige ingrediënten:

  • Italiaanse bollen
  • Enkele blaadjes rucola
  • Enkele stukjes zongedroogde tomaat
  • Enekele schijfjes olijf
  • Fijngesnipperde rode ui

 

Bereiding

  • Doe de tonijn in een grote kom.
  • Voeg er fijngesnipperde ui, andalouse, zongedroogde tomaatjes, olijven en fijngehakte basilicum bij.
  • Meng goed onder mekaar.
  • Breng de tonijnsalade nog extra op smaak met peper en zout.
  • Snijd de Italiaanse bollen open.
  • Beleg ze met de tonijnsalade.
  • Werk de broodjes af met enkele blaadjes rucola, extra zongedroogde tomaatjes, olijfjes en wat rode ui.