Recepten
Recepten Toscaanse tonijnsalade
Recepten Toscaanse tonijnsalade
Ingrediënten
- 400 gr tonijn uit blik, uitgelekt
- 4 rode uien, fijngehakt
- 16 el Manna andalouse
- 32 zongedroogde tomaatjes, fijngehakt
- 32 zwarte olijven, fijngehakt
- 8 blaadjes basilicum, fijngehakt
- Peper – zout
Overige ingrediënten:
- Italiaanse bollen
- Enkele blaadjes rucola
- Enkele stukjes zongedroogde tomaat
- Enekele schijfjes olijf
- Fijngesnipperde rode ui
Bereiding
- Doe de tonijn in een grote kom.
- Voeg er fijngesnipperde ui, andalouse, zongedroogde tomaatjes, olijven en fijngehakte basilicum bij.
- Meng goed onder mekaar.
- Breng de tonijnsalade nog extra op smaak met peper en zout.
- Snijd de Italiaanse bollen open.
- Beleg ze met de tonijnsalade.
- Werk de broodjes af met enkele blaadjes rucola, extra zongedroogde tomaatjes, olijfjes en wat rode ui.